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A RESEARCH NOTE. MOISTURE LOSSES DURING CHILLING FROM THE SKIN SURFACE OF SCALDED PORK CARCASSES = NOTE DE RECHERCHE. PERTES EN EAU LORS DE LA REFRIGERATION EN SURFACE DES CARCASSES ECHAUDEES DE PORCSCHAEFER ZEIDLER CE; JUDGE MD; ABERLE ED et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1350-1351; BIBL. 7 REF.; 2 TABL.Article

MOISTURE LOSS IN TRAY-PACKED FRESH FISH DURING EIGHT DAYS STORAGE AT 2OC. = PERTE EN EAU DES POISSONS STOCKES EN CAISSES PENDANT 8 JOURS A 2OCWILLIAMS SK; MARTIN R; BROWN WL et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 168-171; BIBL. 7 REF.; 4 FIG./7 TABL.Article

PERCENT RETENTION OF VITAMIN C IN WHIPPED POTATOES AFTER PRE-SERVICE HOLDING = POURCENTAGE DE RETENTION DE VITAMINE C DE LA PUREE MOUSSELINE DE POMME DE TERRE MAINTENUE AU CHAUD AVANT LE SERVICESNYDER PO; MATTHEWS ME.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1983; VOL. 83; NO 4; PP. 454-458; BIBL. 16 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

LOSS OF ASCORBIC ACID IN FRESH LEAFY VEGETABLES SUBJECTED TO LIGHT AND DIFFERENT WIND VELOCITIES. = PERTES EN ACIDE ASCORBIQUE, DES LEGUMES FEUILLUS FRAIS EXPOSES A LA LUMIERE ET A DES COURANTS D'AIR DE DIFFERENTES VITESSESDATA ES; PANTASTICO EB.1982; PHILIPPINE AGRICULTURIST; ISSN 0031-7454; PHL; DA. 1982; VOL. 65; NO 1; PP. 75-80; BIBL. 5 REF.; 6 TABL.Article

GREEN CLOVERWORM PHYTOPHAGY AND SIMULATION OF INSECT DEFOLIATION IN SOYBEANSHAMMOND RB.1979; DISS. ABSTR. INT., B SCI. ENG.; ISSN 0419-4217; USA; DA. 1979; VOL. 40; NO 5; PP. 2041-2042; RESUME SEULEMENT;_THESE PH. D./IOWA STATE UNIV. (USA)/1979Thesis

Pertes en eau du kamaboko emballéAKAHANE, Y; FUJINO, M; SHIMIZU, Y et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 5, pp 823-828, issn 0021-5392Article

Effects of tumbling speed and cumulative revolutions on restructured ham's qualityLIN, G. C; MITTAL, G. S; BARBUT, S et al.Journal of food processing and preservation. 1990, Vol 14, Num 6, pp 467-479, issn 0145-8892Article

Insensible water loss and its assessment in adult patients: a reviewCOX, P.Acta anaesthesiologica scandinavica. 1987, Vol 31, Num 8, pp 771-776, issn 0001-5172Article

Effectiveness of ethyl oleate dipping, steam blanching and other pretreatments on drying of corn kernels = Efficacité d'un trempage dans l'oléate d'éthyle, du blanchiment à la vapeur et d'autres prétraitements sur le séchage des grains de maïsSUAREZ, C.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1987, Vol 20, Num 3, pp 123-127, issn 0023-6438Article

Water vapour losses from different regions of onion (Allium cepa L.) bulb during storage = Pertes en vapeur d'eau de différentes zones de bulbes d'oignon (Allium cepa) au cours de l'entreposageTHAMIZHARASI, V; NARASIMHAM, P.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 1, pp 49-50, issn 0022-1155Article

Effect of thawing rate on the exudate production of frozen beef = Effet de la vitesse de décongélation sur la formation d'exsudat dans la viande de boeuf congeléeGONZALEZ-SANGUINETTI, S; ANON, M. C; CALVELO, A et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 3, pp 697-706, issn 0022-1147, 5 p.Article

Water loss during reheating of fresh and stored cakes made with saturated and unsaturated monoglycerides = Perte en eau lors du réchauffement de gâteaux frais et stockés fabriqués avec des monoglycérides saturés et insaturésCLOKE, J. D; DAVIS, E. A; GORDON, J et al.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 4, pp 371-374, issn 0009-0352Article

Effects of waxing on moisture loss and ripening of «Fuerte» avocado fruit = Effet de l'enrobage par des cires sur les pertes en eau et la maturation d'avocats «Fuerte»DURAND, B. J; ORCAN, L; YANKO, U et al.HortScience. 1984, Vol 19, Num 3, pp 421-422, issn 0018-5345Article

Effect of roadside market display method on weight loss of selected vegetables = Effet de la technique de vente le long des routes sur la perte de poids de quelques légumesCOHEN, R. A; HICKS, J. R.HortScience. 1985, Vol 20, Num 4, pp 697-698, issn 0018-5345Article

A kondenzátor-telep elrendezésének és hatékonyságának összefüggéseKATAI, L; POGANY, A.HűtŰipar. 1991, Vol 37, Num 1, pp 5-6, issn 0018-8085Article

Effects of dehydration and arginine vasopressin infusions on the production of milk and the morphology of the goat udderDAHLBORN, K; JAMAL HOSSAINI HILALI; RODRIGUEZ-MARTINEZ, H et al.Journal of dairy research. 1990, Vol 57, Num 4, pp 479-487, issn 0022-0299Article

Modified method of weighing for accurate fluid balanceSUCHATI INDRAPRASIT.Nephron. 1984, Vol 37, Num 2, pp 140-141, issn 0028-2766Article

Problèmes technologiques liés à la dessiccation des viandes crues et cuitesOMOLOSHO, D. A; GIRARD, J. P; KOPP, J et al.Industries alimentaires et agricoles. 1984, Vol 101, Num 12, pp 1221-1228, issn 0019-9311Article

Production of weep in packaged refrigerated beef = Production d'exsudat dans la viande de boeuf emballée et réfrigéréeZARATE, J. R; ZARITZKY, N. E.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 1, pp 155-191, issn 0022-1147, 6 p.Article

Comment explorer la barrière cutanée ? = How to explore the epidermal barrier?FLUHR, J. W.Les Nouvelles dermatologiques. 2008, Vol 27, Num 4, pp 195-200, issn 0752-5370, 6 p., CAH1Article

Sur le phénomène de dessiccation des denrées réfrigérées : Froid et denrées périssables = Desiccation of cooled food productsPENOT, F; GARRABE, H; MORILLON, C et al.Revue générale du froid (1935). 1997, Vol 87, Num JUL, pp 62-68, issn 0755-7868Article

Innovazione tecnologica negli alimentari liofilizzati strutturatiPARAVENTI, R.Rivista della Società Italiana di Scienze dell'Alimentazione. 1991, Vol 20, Num 3, pp 109-124, issn 0391-4887Conference Paper

Anhydrous milk fatKEOGH, M. K; MORRISSEY, A.Irish journal of food science and technology. 1990, Vol 14, Num 2, pp 69-83, issn 0332-0375Article

Kinetics of drip loss, cooking loss and color degradation in frozen ground beef during storage = Cinétiques des pertes par exsudation, des pertes à la cuisson et de la dégradation de la couleur dans la viande de boeuf hachée et congelée au cours de l'entreposageBHATTACHARYA, M; HANNA, M. A.Journal of food engineering. 1989, Vol 9, Num 2, pp 83-96, issn 0260-8774Article

Influence of various salts and water soluble compounds on the water and fat exudation and gel strength of meat batters = Influence de plusieurs sels et des composés hydrosolubles sur l'exsudation de l'eau et des lipides et sur la résistance du gel d'émulsions de viandeWHITING, R. C.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1130-1158, issn 0022-1147, 4 p.Conference Paper

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